Første etape vel overstået

Efter en succesfuld implementering af første fase ud af fire af Apport WMS hos Pressalit, blev dette behørigt fejret på Logistikcentret hos Pressalit.


COO Henrik Damborg holder tale hos Pressalit
 

COO Henrik Damborg holdt en tale, hvor han blandt andet fortalte om processen i udvælgelsen af WMS leverandør, processen under samt efter implementeringen og forventningerne til fremtiden, og takkede alle for deres store indsats for at gøre projektet til en succes. Herefter var det tid til champagne og kransekage, inden dagen blev sluttet af med en rundvisning, hvor blandt andet CEO Kim Boyter fik vist systemet i aktion.

 
Fejring hos Pressalit december 2018


"Vi er meget stolte over at have fået lov til at være WMS sparringspartner for Pressalit, og glæder os også til de næste faser, som allerede er i gang. Det en dejlig måde at fejre alle deltagers store arbejde i processen og den succes alle partner har opnået sammen", udtaler salgsdirektør ved Apport Systems A/S Asger Sandberg Petersen.

              Godt samarbejde mellem Pressalit og Apport            

Vil du vide mere om Pressalit, da kan du læse mere her:  da.pressalit.com. 

____________________________________________

Har du spørgsmål til denne pressemeddelelse, kan du kontakte salgsdirektør Asger Sandberg Petersen på 
+45 4177 3550 eller på asp@apportsystems.com.

Vil du vide mere om Apport, ringer vi dig gerne op, kommer på besøg eller giver dig en online demo lige når det passer dig. 

Jeg ønsker at blive kontaktet!


<-- Tilbage til oversigten med pressemeddelelse